Rólunk

Barangolás és gasztronómia hazai tájakon

 

A Kalandjáró Portál egyszerre virtuális és nagyon is valós barangolásra hív mindenkit, aki szeretné megismerni a magyar vidék egyedülálló szépségét és értékeit. Fedezzük fel együtt az ország rejtett kincseit és nézzünk új, friss szemmel a jól ismertekre! A Kalandjáró csapata elhivatott a minőségi élmények és értékteremtő kezdeményezések iránt, legyen szó gasztronómiáról, vendéglátásról vagy kultúráról. Szenvedélyünk az alulról jövő kezdeményezések, a térségi sajátosságokra, a helyi kistermelőkre és szolgáltatókra építő elképzelések, a szívvel-lélekkel nyújtott szolgáltatások. A spontaneitás örömével mindig más és más pontjára bökünk a térképnek, majd mindent megteszünk, hogy felfedezzük és felsorakoztassuk egy-egy tájegység minden szeretethető, értékes és innovatív szegletét. A célunk, hogy kizárólag a saját hangunkon, egyedi és csak ránk jellemző módon fedezzük fel és mutassuk meg az ország megannyi szépségét.

Dombai Dóra, a portál alapító főszerkesztője csaknem egy évtizede foglalkozik újságírással, s kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a 20-40 éves korosztálynak szóló online tartalomelőállításban. A városiasodás jelenségeivel és a gasztronómiával többek között a We Love Budapest munkatársaként foglalkozott korábban. A Kalandjáró megalapításával a cél a turisztikai és gasztronómiai témájú, magas nívójú, mégis személyes és szerethető hang és egyedi látásmód közvetítése, amellyel az utazást, az élményszerzést új oldalról megközelítő, valamint a komplex élményszolgáltatások iránt fogékony fiatal közönséget megszólítani, bevonni, újrafelfedezésre csábítani képes.

Kérdésed van? Tudsz egy jó helyet? Van egy tipped, hogy mit ne hagyjunk ki?

Írd meg nekünk az info @ kalandjaro.hu email címre! 🙂

A fejlécben található csodálatos fotó Vörös Ákos (redphoto.hu) munkája – köszönet érte!

Közösségi média

Kövess egyszerűen, bárhol barangolsz is éppen: Facebook és Instagram

Ha semmilyen újdonságról nem szeretnél lemaradni, ha közösen barangolnál velünk, iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy törzsolvasóként ne maradj le semmiről!

 

Feliratkozás hírlevélre

* indicates required