Kacsakő Bisztró: nyári esték a szentendrei Duna-parton

Imádnivaló kezdeményezés a Kacsakő bisztró a maga kék-fehér csíkjaival, laza zenéivel és fesztelen, Duna-parti hangulatával. Az idei nyár kötelező eleme lesz a szentendrei naplemente egy kényelmes nyugágyból, csupán karnyújtásnyira egy sörtől vagy limonádétól!

 

Duna-part mindenkinek

Kisgyerekesek, szerelmes párok és kisebb-nagyobb kutyák rajzanak gazdáikkal a szentendrei Duna-korzó déli csücskénél, mégsincs tömeg, mindenki elfér, mindenki nyugodt, nyár van és chill. Gyönyörű a panoráma, előttünk a Duna és Szentendre látképe, előtérben színesre festett, nagy, folyóparti kövekkel.

Kacsakő bisztró, Szentendre // Kép: Kalandjáró

 

 

 

 

Parti-hangulat

Ebbe az idillbe talált bele tökéletesen a Kacsakő bisztró, ami éppen azzal ér el nagyszerű hatást, hogy nem gondolja túl magát. Virtigli vízparti street foodosként egyszerűen felállított két stílusosan megválasztott, fehér-kékre mázolt bódét, hogy a sok asztal mellé a napimádók nagy örömére nyugágyakat és trendi raklapbútorokat pakoljon ki a Duna-partra.

Street food a parton // Kép: Kalandjáró

 

A Kacsakőben ráadásul jól tudják, hogy a parti élet napszállta után is tart: reggel tíztől éjfélig nyitva tartanak, hogy a családos kirándulók és a napozók után az esti iszogatós-baráti társaságos műszakot is vigyék.

Az ellátmányra pedig nincs panasz: többféle csapolt sör és ízesített limonádé, sőt gyümölcsözönként ható smoothie közül is válogathatunk, de kínálnak röviditalokat, s hogy teljes legyen a kép, és semmire ne legyen gondunk, frissen készült, jóféle street foodot is.

Szürkeharcsa filé a napi ajánlatban // Kép: Kalandjáró

Napi ajánlatban feltűnnek akár olyan különlegességek is, mint a szürkeharcsa, míg a hamburger, a pulled pork szendvics remek coleslaw-val és kevert salátával, no meg a tökéletesen ropogósra sütött steak burgonyával stabil gerincét adja az étlapnak.

Panoráma Szentendrére // Kép: Kalandjáró

Hamburger és fagyi, folyóval és panorámával

Mindezt még megfejelhetjük egy kávéval és most már gépi, csavaros fagyival is a retro hangulat jegyében, ha esetleg felidéznénk gyerekkorunk legszebb nyári emlékeit.

Mindehhez a langyos Duna-parti estéken élő muzsika szól, hogy végképp ellenállhatatlanná tegye a hangulatot. Tulajdonképpen haza sem akarunk menni, csak ülni a fövenyen egy egész nyáron át.

Szentendrén most akár ezt is bátran megtehetjük!

A festett kövek // Kép: Kalandjáró

Ezt ne hagyd ki: a heverést a nyugágyon és a naplementébe bámulást. Tökéletes nyári relaxprogram!


 

Kacsakő Bisztró

2000 Szentendre, Duna korzó 21.

Facebook

www.kacsako.hu

Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 10:00-0:00

terasz
természet
koktél
szendvics
gasztro
panoráma
kávé
családi
aktív

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.